Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Foursquare üyelerine yeni uygulamanın görüntülerini mail yoluyla atarken, yapılacak değişiklikleri de beraberinde anlatıyor.

Yeni FOURSQUARE"- Birincisi, yarından itibaren, bütün check-in'leri yeni uygulamamız Swarm'a taşıyoruz. Endişelenmenize gerek yok; geçmişte yaptığınız tüm check-in'ler, tüm arkadaşlarınız, tüm fotoğraflarınız, hepsi zaten otomatik olarak Swarm'da mevcut.
Yaklaşık olarak üçte ikiniz yeni uygulamamızı kullanmaya şimdiden başladı. (Teşekkür ederiz! Bize görüşlerinizi göndermeye devam edin; uygulamalarımızı iyileştirmek için her gün çaba gösteriyoruz – sıradaki yeniliklerin önizlemesini buradan görebilirsiniz) Eğer hala Foursquare kullanarak check-in yapıyorsanız, check-in yapmaya devam etmek için Swarm'ı indirmeniz gerekecek.
- Ikincisi, eğer yepyeni bir uygulama geliştiriyorsanız, yepyeni bir logoya ihtiyacınız var. Logomuz, geçmişte kullandığımız check-in işaretinden yeni Foursquare'i temsil edecek bir logoya dönüşüyor. Kendisini harita pini ve süper kahraman ambleminin bir karışımı olarak tasarladık. Biz hep Foursquare'in şehri keşfetmek için sizlere süper güçler kazandırdığını düşündük ve yeni logomuz da bu vizyonu yansıtıyor. Yakında, kendisini telefonunuzun ana ekranında görebileceksiniz.
- Son olarak, yeni uygulamımıza bir bakış atmanızı istedik. Yeni Foursquare'i açtığınızda ilk göreceğiniz ekran bu olacak. Tıpkı iki farklı kişinin dünyayı aynı görmemesi gibi, iki farklı kişi uygulamamızla da birbirinden farklı bir deneyim yaşayacak. Foursquare'e kendiniz hakkında yeni şeyler öğrettiğiniz anda – beğeniler ekleyerek, uzmanları takip ederek, ya da birkaç gün etrafta dolaşarak – uygulama tamamen size özel hale gelecek.
"




Toy Life

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Post a Comment


Üst